DERECON, expert in asbestverwijdering en afbraakwerken

ONS VERHAAL

Waarom DERECON inschakelen voor asbestverwijdering?

Omdat de kans groot is dat je asbest vandaag nog onvoldoende herkent wanneer je begint te verbouwen of renoveren. Zelfs wanneer je asbest vermoedt, slaag je er misschien niet in om dit gevaarlijke materiaal op een veilige manier te verwijderen en af te voeren.

Jouw gezondheid en de veiligheid van de mensen in je omgeving gaat voor alles! Schakel daarom een gespecialiseerde firma in!

Wij maken tijd voor de grotere én kleinere hoeveelheden asbest waar jij als particulier of als kmo mee zit.

Daarom hebben wij DERECON opgericht!

Enkel gecertificeerde vakmannen op de werf

Als zaakvoerders van DERECON komen wij zelf als gecertificeerde vakmannen de werken uitvoeren. Zo communiceer jij rechtstreeks en gemakkelijk met de juiste mensen en zetten wij de strikte veiligheidsrichtlijnen op de juiste manier in praktijk om.

Wij scholen ons permanent bij en beschikken momenteel over alle nodige attesten en bewijzen zoals VCA-Vol certificaten, attesten eenvoudige handeling, BE rijbewijzen, hoogtewerking, …

Ook voor afbraakwerken en kleine constructie-, renovatie- en opbouwwerken

DERECON staat voor DEmolition, REnovation en CONstruction. Je gaat verbouwen en je wilt de afbraakwerken, kleine constructie-, renovatie- en opbouwwerken uit handen geven? Of je laat DERECON het zware werk doen terwijl jij ons assisteert? Dat kan allemaal. Wij spitsen ons voornamelijk toe op particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht.

Het DERECON team

Jarrit Jochems

Jarrit Jochems

Expertise: asbestverwijdering, afbraakwerken en opbouw

Michael Marinus

Michael Marinus

Expertise: asbestverwijdering, afbraakwerken en opbouw